Család
Szponzorált tartalom

Pihentető, de mégis pörgős nyaralásra vágysz? Irány a Hotel Karos Spa****! (X)

Legyen szó családi vakációról, páros nyaralásról vagy baráti kiruccanásról, a festői zalai dombok között megbújó Zalakaros és környéke mindig kitűnő választás.

 

Pihentető, de mégis pörgős nyaralásra vágysz? Irány a Hotel Karos Spa****! (X)

A település „almás” szállodája, a Hotel Karos Spa**** az idei esztendőben már megújulva várja a vendégeket, hiszen egy pályázatnak köszönhetően nemrégiben fejeződtek be a rekonstrukciós munkálatok. A felújításnak köszönhetően egy gyönyörű lobbyn keresztül közelíthetjük meg a recepciós pultot, ahol az arany pasztellszínekkel való kombinálása igazán egyedi és elegáns hatást kelt, a fa berakásokkal pedig igazán közel érezhetjük magunkat a természethez.

Ugyancsak a természet közelségét érezteti a szálloda wellness részlege a beépített óriási bambuszrudakkal, valamint az esőerdei motívumokkal. A Karos Spa nem csak a településen, de a környéken is egyedülálló wellnessrészleggel rendelkezik: 5 beltéri, illetve 2 szezonálisan működő kültéri medence szerepel a kínálatban. Legyen szó úszásról, pezsgőfürdőzésről, önfeledt pancsolásról, kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a helyüket a medencében és azon kívül is.

A nyár elhagyhatatlan pillanatai közé tartozik a koktélozás a medenceparton: kék víz, perzselő napsugár, hideg koktél… már mehet is a selfie! Erre tökéletes helyszín a mediterrán stílust idéző Pool Terrace, ahol hetente többször élőzene alapozza meg a hangulatot. Észrevehetünk valami nem szokványos dolgot is, a rendelésünket egy cicarobot hozza ki nekünk! Bizony ám, Bella, az intelligens felszolgálórobot, akit tervezője egy macska képében álmodott meg, nemrégiben vált teljes értékű tagjává a Hotel Karos Spa**** csapatának társával, Kettyvel együtt. Ketty a recepciós kollégák munkáját segíti, tájékoztatást és útbaigazítást ad, de olykor táncra is perdül a legkisebbek örömére.

Pihentető, de mégis pörgős nyaralásra vágysz? Irány a Hotel Karos Spa****! (X)

A hotel tágas szobáiban zavartalan a pihenés, de egy kellemes sétáért sem kell messze menni, hiszen a Karos Spa két épülete között elterülő park tökéletes helyszín az esti andalgáshoz.

A gyerkőcök szórakozásáról minden nyáron extra program gondoskodik a szállodán belül, ez az idei esztendőben nem más, mint a Törpe Tortagyár. A család legkisebb tagjai kipróbálhatják magukat a cukrász szakmában, elkészíthetik kedvenc süteményeiket valódi hozzávalók felhasználásával, animátorok útmutatásával. Ki tudja, lehet, hogy közülük kerül ki a következő mestercukrász?

Ha mégis úgy éreznénk, a szállodai kínálat nem lenne elegendő, és egy kicsit nagyobb pörgésre vágyunk, nem kell aggódnunk, hiszen találunk a kínálatban olyan csomagajánlatot, amely tartalmaz a család minden tagja számára egy alkalomra szóló fürdőbelépőt a Zalakarosi Fürdőbe. A generációk találkozóhelyeként is emlegetett fürdőkomplexumban ezernyi élmény vár kicsiket és nagyokat: a gyermek vízivilág és az Adrenalin csúszdapark igazi adrenalinbomba, legyen szó bármely korosztályról.

Még mindig nem elég az izgalmakból? Tudjuk fokozni! Az ajánlat a fürdőbelépőn kívül választható kalandpark belépőt is tartalmaz. Eldönthetjük, hogy a Zobori Élmény Parkba, vagy pedig a Bobo Fun Parkba látogatunk el.

A Zobori Kalandozoo kültéri és beltéri szolgáltatásainak köszönhetően egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD mozi mindenkinek, a beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket, a hófánkpályán pedig hó nélkül is élvezhetjük különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a szánkózás élményét, nyáron is!

 

Pihentető, de mégis pörgős nyaralásra vágysz? Irány a Hotel Karos Spa****! (X)

A Bobo Fun Park játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín egyben. A Balaton szomszédságában fekvő adrenalin arénában 30 attrakció várja a család minden tagját: 3 emelet magas beltéri mászófalak, kötélpálya, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulinmezők és sok más izgalmas aktivitás.

Érkezz családdal, a pároddal vagy barátokkal, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni, hiszen a tökéletes pihenés receptje nálunk van, a hozzávalók pedig Ti vagytok!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top