nlc.hu
Család

Ukrajnából menekült fiúval találkozott John Cena - videó

Megható pillanatok: Ukrajnából menekült fiatal rajongóját lepte meg John Cena

Amikor értesült a Down-szindrómás fiú történetéről, a színész nem tétlenkedett.

Amikor az orosz-ukrán háború miatt el kellett hagyniuk mariupoli otthonukat, Misha édesanyja azt mondta fiának, azért kell más országba utazniuk, hogy találkozhassanak John Cenával, ugyanis a pankrátorból lett színész a Down-szindrómás fiú kedvenc sztárja.

Akkor még valószínűleg ő sem sejtette, hogy a kegyes hazugság nem is kegyes hazugság, valóban összefutnak majd a hírességgel. John Cenához ugyanis eljutott a fiú és családjának története, és mivel úgy adódott, hogy éppen volt három szabadnapja, és repülővel könnyen ott tudott teremni Amszterdamban, ezért úgy döntött, mindenképpen szeretne megismerkedni velük. 

A színész egy egész délutánt töltött fiatal rajongójával és édesanyjával. “Ez egy csodálatos kaland volt, amelynek során egy csodálatos új barátot ismerhettem meg. Köszönöm, hogy erőt adtok nekem” – mondta Cena, mielőtt tovább kellett volna indulnia. 

John Cena

Fotó: Profimedia

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top