nlc.hu
Család

Körtvélyessy Zsolt újra szerelmes

Körtvélyessy Zsolt Párizsba utazik: „Kézen fogva fogok sétálni a szerelem városában”

A színész azt mondja, eljött az idő a kikapcsolódásra.

Nehéz időszak áll Körtvélyessy Zsolt mögött: az elmúlt két évben elveszítette imádott feleségét és az öccsét is

„Szinte lehetetlen megfogalmazni azt az érzést, ami elhatalmasodott rajtam Judit elvesztésekor. Negyvenöt évig éltünk együtt, amolyan olaszos stílusban. Szenvedélyesen szerettük egymást, persze voltak kisebb-nagyobb csatáink is, de egész életünkben a másik volt a legfontosabb mindkettőnknek. Nem siettem el a nősülést, kivártam egészen harmincnégy éves koromig és végül megtaláltam őt, akire mindig számíthattam. Szerelmünk gyümölcse, Kinga ma már édesanya, aki egy csodálatos unokával ajándékozott meg” – kezdte a Borsnak a színész, akit annyira megviseltek a történtek, hogy azt hitte, beleőrül a fájdalomba.

Körtvélyessy Zsolt

Fotó: MTI

Körtvélyessy Zsolt a munkába menekült. „Kisebb-nagyobb szerepeket játszom. De hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem gondolok néha arra, milyen jó volna ez vagy az a főszerep. Ám nem panaszkodom, sőt elégedett vagyok, hiszen több darabban játszom, és a Valamit mégis kéne tennem című előadó estemet is szívesen fogadja a közönség. Egy óra húsz percig megállás nélkül szavalok, súgó nélkül, ameddig így bírom, így vág az eszem, addig nincs okom panaszra” – mondta a 81 éves színművész, aki hamarosan elutazik, méghozzá Párizsba vezet az útja.

„Párizsba készülök, mert régi vágyam megnézni közelről az Eiffel tornyot, grasszálni a Champs-Élysées-n, elkortyolni egy finom kávét valamilyen kiülős helyen. Na és kézen fogva sétálni valakivel a szerelem városában…” – árulta el Körtvélyessy, utalva arra, hogy nem egyedül utazik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top