nlc.hu
Család

Lékai-Kiss Ramóna a Barátok köztös kolléganőiről

„Amikor megláttam Erikát a 90-60-90-es méreteivel, frászt kaptam” – Lékai-Kiss Ramóna nehezen szokott össze Barátok köztös kolléganőivel

Nehezen indult a kapcsolatuk, de azóta elválaszthatatlanok.

Som-Balogh Edina, Szabó Erika, Lékai-Kiss Ramóna és Rékasi Károly kerültek a Story magazin sorozatos különszámának címlapjára. A Barátok közt kapcsolja össze őket, így hosszan meséltek azokról az időkről, amikor belecsöppentek a közönségkedvenc szériába. Lékai-Kiss Ramóna elárulta, nehezen tudta feldolgozni, hogy két gyönyörű nő érkezett a sorozatba utána, de idővel nagyon szoros barátság alakult ki köztük. 

„Ismerjük el, nehezen szoktunk össze – kezdte a műsorvezető. – Én érkeztem először, kellően élveztem is a hercegnői szerepet. Majd fél évre rá bejelentették, hogy jön egy másik lány is… Amikor megláttam Erikát a 90-60-90-es méreteivel, frászt kaptam. Az meg már csak hab volt a tortán, amikor megjött közénk a szépségkirálynő…”

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

Rami elárulta, nem sokkal Erika érkezése után az egyik főnöke arra kérte, hogy hadd aludhasson nála az új szereplő, hiszen korán lesz a másnapi forgatás. „Kiborultam az ötlettől, de nem mertem nemet mondani” – emlékezett vissza, majd hozzátette, végigbeszélgették az egész éjszakát és azóta szinte elválaszthatatlanok. 

Som-Balogh Edinának sem volt könnyű, hiszen mindenki csak a csinos nőt látta benne eleinte. „Szépségkirálynő voltam, és ezt nem bocsátották meg nekem. Mára megértettem: önmagam ellen is dolgozhattam azzal, hogy mindig csinosan érkeztem. A többiek csak idővel értették meg: nem az volt a célom, hogy bárkit is elcsábítsak, csak így éreztem jól magam a bőrömben. Akkoriban rengeteget sírtam. Érdekes módon nekem is Rami segített ebből az érzelmi gödörből kikecmeregni. Meglátta egyszer, hogy magamban zuhanva épp nyelem a könnyeimet, mert valaki nagyon megbántott… Azt mondta: ’Mindenkinek nehéz volt, neked is menni fog, tarts ki!’ Ott és akkor megtört a jég. Én felszívtam magam, a lányok pedig befogadtak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top