nlc.hu
Család

Marsi Anikó az eljegyzéséről

Marsi Anikó gusztustalannak tartja az eljegyzése körül kialakult felhajtást

A híradós úgy érzi, már nem lehet tovább csűrni-csavarni ezt a történetet.

Július elején derült ki, hogy Marsi Anikót eljegyezték, a szerelme ugyanis a menyasszonyaként hivatkozott rá egy posztban. A híradós a Mokka vendége volt, ahol elmondta, hogy gusztustalannak tartja az eljegyzése körül kialakult felhajtást és nem is teljesen érti, hogy miért tulajdonítanak ennek ekkora jelentőséget.

Marsi Anikó

Fotó: TV2

„Ez itt egy gyűrű – mutatott Marsi Anikó az ujjára. – Annyi történt, hogy az én kedves párom, Gábor egy szerelmes férfi, de nem közszereplő és nincs arra felkészülve, hogy ha kirak egy képet a saját Instagramjára – ahova odaírja angolul, hogy az én gyönyörű menyasszonyom -, akkor abból az következik, hogy mindenhol mindenki azzal foglalkozni, hogy mi jegyesek vagyunk. Nem akarom elkenni ezt az egészet, de kezd egy kicsit a tetőfokára hágni az a fajta hangulat, hogy ez gusztustalan. Már bocsánat, nem tudtam hirtelen jó szót találni erre. Egy 47 éves, két gyerekes asszonnyal kapcsolatban arról beszélgetünk, hogy jegyben járunk, meg lánykérés, hogy vagyok én már a lánytól?” – mondta Marsi Anikó, akit Orosz Barbi próbált csitítani a műsorban, mondván, hogy a gusztustalan szót azért ne használja, de érti, hogy mire gondol.

A tévés leszögezte, hogy érti az érdeklődést miértjét, de úgy érzi, már kezd sok lenni ez a történet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top