nlc.hu
Család

Kikapcsolták a szirénát a mentősök egy kisbaba miatt

Kikapcsolták a mentősök a szirénát, de jó okuk volt rá

A történet egyik szereplője köszönőlevelet írt az emberségből jelesre vizsgázó mentősöknek.

Egy kedves történetről számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Egy édesanya köszönőlevelet írt nekik, miután az egyik mentőautó sofőrje volt olyan figyelmes, és lekapcsolta a szirénát, amikor az ő és nyolc hónapos kisfia közelébe ért. 

„Ma délelőtt a Kerepesi úton mentem át a babakocsiban alvó fiammal, és meghallottam, hogy egy mentő szirénázva jön. Gyorsan átmentem a zebrán, mert még nem láttam. Mikor megláttam, megálltam és befogtam az alvó gyerek fülét, hogy ne ijedjen meg annyira. Hirtelen elhallgatott a sziréna, nem sokra, csak arra a kb. 1-2 másodpercre, ami alatt elhaladtak mellettünk. A gyerek meg se rezzent. Benéztem a mentőbe, és a maszkos emberek közül a sofőr bólintott egyet, amit én viszonoztam is” – írta az anyuka. 

Anyuka tolja át a babakocsit a zebrán

Fotó: Getty Images

Az édesanya hozzátette, nagyon hálás a mentősöknek, akik emberségből ilyen jól vizsgáztak, és reméli, hogy a hála szavai eljutnak azokhoz, akik a mentőautóban ültek, és dicséretet is kapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top