nlc.hu
Család

Pásztor Anna nyara

Pásztor Anna egy erdei faházba költözött a gyerekeivel

Pásztor Anna úgy érzi, hogy évek óta ez az első igazi nyara.

Gyerekeivel kiköltözött a Pilisbe Pásztor Anna, ahol minden nap egy kis nyaralásnak tűnik, emellett szép számban vannak fellépései is. A Sziget Fesztiválon is színpadra lép az Anna and the Barbies

Pásztor Anna úgy gondolja, rohanó világunkban a fesztiválok mindennél fontosabbak, számára ezek igazi Kánaánt jelentenek. „Számomra a fesztiváloknak mindig karácsonyillata, karácsonyíze van, ez az élet ünneplése. Ha valamit istenítek, az a zene, a művészetek. Nekem ez egy Kánaán, egy habzsi-dőzsi, egy oázis ebben a rohanó világban, ahol az emberek kieresztik a gőzt. Párját ritkító alkalom, ahogy az emberek örülnek egymásnak. Azért volt nehéz túlélni az elmúlt két évet, mert szét voltunk választva egymástól. Csomó boldog ember között mindenki boldog lesz, picit megáll az idő, olyan, mint egy felnőtt vidámpark” – kezdte az énekesnő.

Pásztor Anna

Fotó: TV2

„Változik azért a szórakozásban a vehemenciám, most már, hogy többen ismernek minket, igyekszem visszafogottabb lenni. A Sziget Fesztiválon rengeteg a külföldi, így lazán tudunk mi is vegyülni a fesztiválozókkal” – tette hozzá Anna, aki zenekarával heti két-három helyen lép fel, ami szerinte egy egészséges mennyiség, így van ideje alkotni, a családjára és megélni a nyarat is. 

„Kiköltöztünk a Pilisbe egy kis faházba, van egy kis dézsa, amit fel tudok fűteni, egy kis gumimedence a családnak, még a kutyának is van egy kis, műanyag, teknős alakú pancsolója. Fantasztikus a kilátás, halálos a nyugalom, teljes a béke. Nincs rohanás, lemegyünk a tóhoz, a játszóparkba, a játszótérre, végre igazi nyaram van. Szeretem a várost, de az előző két évben rájöttem, hogy nem bírom a bezártságot, kellett ez a hegyteteji nyár, egy tó partján. Idén először Pásztor Anna napozott! Húsz éve nem napoztam, most végre sikerült” – mesélte az énekesnő.

A Petőfi Kulturális Ügynökség által színpadra állított kitelepülés-sorozat célja, hogy olyan kulturális programokat nyújtson, amelyek az underground és a mainstream műfajokkal kézen fogva vonultatják fel a hazai és határon túli magyar értékteremtők legjavát, és mutatják be a kevésbé közismert, de annál tehetségesebb előadók és alkotók munkásságát. A HAJÓGYÁR Petőfi Színpad összesen 24 napon át tartó, több mint 200 programot kínáló fesztiváljelenléte több tucat zenei szakember bevonásával valósul meg. A Petőfi Kulturális Ügynökség és a Hajógyár ezáltal a magyar zenei szegmens összes elemét támogatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top