nlc.hu
Család

Autójában lett öngyilkos a fiatal pár Erdőkertesen

Egymás kezét fogva vetett véget az életének egy fiatal pár Erdőkertesen

Egy autóban, egymás kezét fogva találtak rá Dani és Kati holttestére szombat délután, akiket a környéken szerelmespárként ismertek, jegyben jártak. A rendőrség szerint a haláluk hátterében nem bűncselekmény áll.
Az öngyilkosság helyszíne

Egy fiatal szerelmespár halála rázta meg az embereket Erdőkertesen. Dani és Kati nagyjából egy éve voltak együtt, és a környékbéliek szerint a kapcsolatuk elég viharos volt, sokat veszekedtek, de eddig mindig sikerült kibékülniük egymással. Holttestüket a fiú édesanyja és testvére fedezte fel egy parkoló autóban. Egymás kezét fogták a hátrahajtott üléseken, amikor betörték a kocsi ablakait, hogy megnézzék, mi történt velük – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Az elhunyt férfi szomszédja, Rabné Gubán Margit jól ismerte a párt, tragikusnak találja, hogy nem találtak más megoldást. A nő már csak arra lett figyelmes, hogy nagy csörömpölést hall: akkor törték be a zárt ajtó ablakait, miután megtalálták őket. A fiú anyja kétségbeesetten próbált segíteni a gyermekén, de már késő volt. A pár egy ideje már együtt élt, és a viharos kapcsolat ellenére az esküvőjüket tervezgették. Amikor az anya utoljára látta a fiát, feltűnt neki, hogy a szokottnál sokkal érzelmesebben búcsúzkodott, de nem sejtette, hogy ennyire nagy a baj. A csatorna által megszólaltatott pszichológus szerint egy ilyen tragédia egy hosszú folyamat kulminálódása, a párok akár hónapokig is készülhetnek rá, és ilyenkor gyakran láthatóan megváltozik a viselkedésük. Ma már a párkapcsolati problémák kezelésére számos jó módszer létezik. Mivel a vizsgálat szerint bűncselekmény nem történt, a rendőrség csak közigazgatási eljárást indított.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top