nlc.hu
Család

Repülőtéri beszélgetésből házasság lett

A repülőtéren futottak össze, ma már házasok és gyerekük van

Nana és Tremaine a Heathrow terminálján három órán át beszélgettek, mielőtt a férfinak indult a járata.

Nana Osei-Adjei és felesége, Tremaine nem a szerelmet kereste, csupán a járatukra vártak, amikor húsz hónappal ezelőtt elkezdtek beszélgetni a londoni Heathrow repülőtéren. A szavakból és pillantásokból telefonszámcsere lett és tartós kapcsolat. Ma már házasok, van egy közös gyermekük, na és persze egy igen romantikus történetük, amit majd elmesélhetnek neki arról, hogyan ismerkedtek meg a szülei – számolt be a történetről a Metro.co.uk. 

Repülőtéri terminálon asztaloknál cseveg emberek.

Fotó: Pixabay

Tremaine azért várakozott a repülőtéren, mert az Egyesült Államokba kellett utaznia, hogy találkozzon testvérével Tennessee államban, míg a férfi Ghánába készült repülni, hogy részt vegyen édesapja 70. születésnapján és testvére eljegyzésén. Nana (37) észrevette a nála 11 évvel fiatalabb nőt, aki éppen valamit evett és többször elment az asztala mellett, mielőtt oda mert neki köszönni. Elkezdtek beszélgetni és az egyetlen ok, amiért három órával később befejezték, az volt, hogy indult Nana járata. Beszállás előtt adott a nő arcára egy puszit és elérhetőséget váltottak.

Mikor mindketten visszatértek Angliába, elmentek egy randira, két hónap múlva pedig már egy pár voltak. Egy év múlva jött a lánykérés és az esküvő, a nászútjukon pedig megfogant kisfiuk, Zacharia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top