nlc.hu
Család

Kálmán elszöktette négy gyerekét a gyámhivatal elől

Elvitte volna négy gyermekét a gyámhivatal, Kálmán inkább elszökött velük

Eltűnt egy apa és magával vitte a négy gyermekét is, megakadályozva ezzel azt, hogy elvigye őket a gyámhivatal.

Nagy Kálmán ismeretlen helyre távozott az újszászi otthonából, és magával vitte négy gyermekét is. A gyerekeket nevelésbe vette a gyámhatóság, de az apa szeptember hatodikai szöktetése miatt meghiúsult a gondozási helyre történő szállításuk – írja a police.hu.

Nagy Kálmán gyermekei

Az elszöktetett testvérek (fotó: police.hu)

A Szolnoki Rendőrkapitányság a fentiek miatt jelenleg keresi a 14 éves Nagy Diána Szindit, a 6 éves Nagy Jázmin Kamillát, a 4 éves Nagy Dorina Hannát és a 15 éves Marinka Kálmán Jánost. Mivel a felkutatásukra szánt erőfeszítések mostanáig nem vezettek eredményre, a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Az eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nagy Diána Szindit, Nagy Jázmin Kamillát, és Marinka Kálmán Jánost felismeri, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top