Esküvőt szeretne Szilágyi Liliána, pedig soha nem álmodozott arról, hogy egyszer feleség lesz

F.C. | 2022. Október 02.
Kiderült, mivel foglalkozik most az úszónő, és milyen magánéleti tervei vannak.

Volt olimpiai úszó, akit bántalmaztak, most szünetel és újraépít mindent – így jellemzi magát Szilágyi Liliána, akit Puskás-Dallos Bogi interjúvolt meg az Index Sunday Brunch című műsorában. A 25 éves úszónő – aki 2021 decemberében azzal állt a nyilvánosság elé, hogy apja gyerekkorától kezdve testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta – többek között arról is beszélt, hogy szerinte a bántalmazottak érdekvédelme még gyerekcipőben jár Magyarországon, miközben olyan védőhálóra volna szükség, amely mindenkinek segítséget nyújthat.

Szilágyi Liliána most sok mindent újragondol az életében – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Bár idén tavasszal bejelentette, hogy felhagy a versenysporttal, de a medencétől nem tud eltávolodni, és nem is akar. “Lebegni szoktam és gyógyulni a víz által” – vallotta be Szilágyi Liliána, aki jelenleg jógaoktatónak tanul, de emellett pszichológia-asztrológiát is hallgat, valamint énekel is. Idővel pedig olyan sportolóknak akar rehabilitációs foglalkozásokat tartani, akik abbahagyták a versenyzést.

Mindemellett azt is elárulta az úszónő, hogy igazából soha nem álmodozott arról, hogy egyszer feleség lesz. Úgy érzi, hogy ez ugyan nem illik a karakterébe, de szeretne esküvőt, az apjáéktól látott házasságot azonban semmiképpen sem fogja folytatni.

Exit mobile version