nlc.hu
Család

Szilágyi Liliána becsületsértési pere

Lezárták a Szilágyi Liliána ellen indított becsületsértési pert

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó, Szilágyi Liliána és édesapja, az úszóedző Szilágyi Zoltán 2021 decemberében keveredett egymással pereskedésbe.

Több, mint két évvel ezelőtt Szilágyi Liliána azzal állt a nyilvánosság elé, hogy apja fizikailag, mentális és szexuálisan bántalmazta. Szilágyi Zoltán ezek után

becsületsértés miatt adott be keresetet a saját lánya ellen.

Lezárták a Szilágyi Liliána ellen indított becsületsértési pert

A döbbenetes családi ügy emlékezetes fordulata volt, amikor decemberben a Szilágyi Liliána vallomása alapján indított eljárást ezzel a megállapítással zárták le:

,,A rendőrség lezárta a nyomozást, az a döntés született, hogy a szóban forgó, Liliána által elmondott cselekmények elévültek”

Liliána vádjai viszont az utóbbi időben kerültek nyilvánosságra, így a Szilágyi Zoltán által 30 millós értékre indított becsületsértési per nem évült el. A jogi eljárás most csütörtökön számos tanú meghallgatásával folytatódott volna, ám a Sportál információi szerint a beidézetteket arról értesítették, hogy a bíróság lezárta az ügyet. Ennek oka pedig az, hogy a felperes (ügyvédként dolgozó)

Szilágyi Zoltán nem jelent meg a korábbi tárgyalási napokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top