nlc.hu
Család

Paudits Béla családja megfenyegette Lajsz Andrást

Paudits Béla családja megfenyegette Lajsz Andrást

A családnak nem tetszett, hogy nyilatkozott a színészről.

Négy évvel ezelőtt hunyt el Paudits Béla, aki régi barátságot ápolt Lajsz Andrással. A mixer a Felfelé zuhanás című műsorban beszélt arról, hogy miért nem volt ott a színész temetésén és milyen összetűzésbe került a családjával.

Lajsz András

Fotó: Nagy Zoltán

„A temetésre nem is tudtam, hogy mikor és hol fog sor kerülni. Azt is csak hallottam valakitől, hogy az édesanyja mellé lett eltemetve Ozorán. Aztán még párszor az egyik újságban nyilatkoztam erről az egész dologról, és utána fölhívott engem az egyik családtagja. Még meg is fenyegettek, hogy »Jó lesz, ha most már lepattansz a Béláról«. Én nem vagyok egy félős ember, de ez egy nagyon szomorú dolog, hogy egy hozzátartozójáról, ismerőséről valaki próbál az élete után jót mondani. Mert azt szokták ugye mondani, hogy halottról vagy jót, vagy semmit” – mondta, majd hozzátette, azért fenyegették meg, mert a színész halála után beszélt róla a sajtónak. 

„Mondtam neki, hogy én most ezzel hadd ne foglalkozzak, hogy te mit mondasz. Meg valami olyasmit mondtam, hogy annyira nem vagyok félős, hogy megijedjek bárkitől. Mondom, én akkor most inkább le is teszem, és akkor kinyomtam a telefont” – emlékezett vissza Lajsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top