Hamarosan 105 éves lesz, de eddig soha nem volt igazi születésnapi bulija ennek az idős hölgynek

nlc | 2022. Október 27.
Most viszont óriási mulatságot szerveznek a tiszteletére.

Lorene Summey volt a legidősebb gyermek a családban, és mivel sokszor kellett vigyáznia a testvéreire, nem nagyon tudott eljárni bulizni, még a születésnapján sem. Az idős hölgy, aki november 23-án ünnepli majd 105. születésnapját viszont most bepótolhatja az elmaradást, a kérésére ugyanis táncmulatság lesz abban az idősek otthonában, ahol most él. 

Fotó: Somerset Court of Cherryville/Facebook

A Mirror cikke szerint pedig a szervezők komolyan veszik a feladatukat, lesz grillezés, DJ, fotós, torta és egy helyi középiskola diákjai is felajánlották, hogy szívesen segítenek a buli körüli teendőkben, az ünnepelt pedig rendőrök kíséretében érkezik majd. És ez nem minden, Cherryville város tanácsa a hölgy születésnapját Lorene Summey-nappá nyilvánította, és fel is fogják köszönteni, sőt, megyeszerte őt fogják ünnepelni.

Lorene Summey-nek volt még egy kívánsága, szeretne 105 születésnapi lapot kapni, és úgy tűnik, ez a kérése is teljesül, ugyanis már több tucat üdvözlőlapot kapott. „Annyira csodálatosak az emberek, szerintem még fel sem fogta, milyen óriási buli készül a születésnapja alkalmából, de ő egy igazi kincs, és megérdemli, hogy ilyen nagy ünnepet szervezzenek neki” – nyilatkozta Lorene Summey unokahúga, Brenda Craine.

Exit mobile version