nlc.hu
Család

Egy napon született 3 gyerek, de nem ikrek

Hihetetlen! Mindhárom gyereke ugyanazon a napon született

133 ezer az egyhez ennek az esélye.
torta

Minden év június 20-án a legelfoglaltabb Emma Smith, mivel mindhárom gyermeke ezen a napon született, de eltérő évben. Ráadásul mindegyik „szivárványbabaként” jött világra.

A 42 éves Emmának eleinte azt mondták, hogy nem tud majd teherbe esni, ennek ellenére 3 gyermeket is szült, ráadásul mindegyiket ugyanazon a napon. A harmadik kisfiát, Arley Jay-t idén június 20-án hozta világra, de ugyanez a születésnapjuk a testvéreinek is: a 7 éves Alfie Jamesnek és a 4 éves Jesse Joe-nak is.

Az angliai Warringtonban élő esküvőszervező nő méhnyálkahártya-gyulladásban szenvedett sokáig, emiatt több vetélése is volt. 2016-ban azonban valamilyen csoda folytán mégis született gyermeke a 39 éves párjától. De még ennél is nagyobb volt a szülők döbbenete, amikor – 3 évvel később – a második gyermekük is ugyanezen a napon jött világra. Sőt idén a harmadik is, ennek pedig az esélye 133 ezer az egyhez!

Ha ilyen szorzókkal fogadást kötnék egy lóra, soha nem gondolnám, hogy nyerni fogok” – vallotta be az immár háromgyermekes anya. „Ez kész csoda, varázslatos! Nagyon áldottaknak érezzük magunkat. Mindhárom fiú csoda a maga nemében” – nyilatkozta Emma, aki abban bízik, hogy a testvérek, akkor is együtt ünneplik majd a közös születésnapjukat, amikor már idősebbek lesznek.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top