nlc.hu
Család

Teherbeesés nyolc év próbálkozás után

Több mint 8 évig próbálkoztak, amikor feladták, végre megfogant a kisfiuk

Sokszor az elengedés segít, de ehhez hosszú folyamat vezet.

Vikki Thomsonnak (39) és élettársának, Martin Roxburgh-nak (50) a múlt hónapban született fiúgyermekük, miután közel egy évtizedig próbálkoztak.

A pár nyolc évig próbálkozott babával, és ezalatt négy vetélést szenvedtek el. Már majdnem feladták a reményt, amikor tavaly megtudták, hogy Vikki terhes. A nő – aki már édesanyja a 10 éves Maizynak – így nyilatkozott: „Tíz éve született a lányom az előző páromtól. Martin és én nyolc éve próbáltunk teherbe esni. Négy babát veszítettünk el. Az IVF nem volt jó választás számunkra, mivel kicsi az esélyünk, hogy működjön.

Nem hittük, hogy ez megtörténik, és abbahagytuk a próbálkozást, aztán rájöttem, hogy terhes vagyok Bobbyval. Ő egy pici csoda” – lelkendezett az anyuka.

Vikki azonban azt mondja, hogy terhessége szorongással és aggodalommal volt tele. Méhlepényének elhelyezkedése miatt nem érezte a rúgásokat – ezért hetente kétszer kellett kontrollra járnia. Bobby kisbaba sürgősségi császármetszéssel született december 12-én, 11 nappal a kiírt időpont előtt, de egészséges lett.

A család el van ragadtatva „csodababájuktól”, Maizy, a kislány pedig alkalmazkodik új szerepéhez.

Egy hasonló sorsú nő 12 év után esett teherbe, igaz, ő és férje lombikkal próbálkoztak.

(via)

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top