nlc.hu
Család

3 generáció, egy születésnap

A család 3 generációja is ugyanazon a napon született

Hihetetlen egybeesés!

Idén, a 34. születésnapjára nagy meglepetést kapott egy észak-dakotai anya: megérkezett a negyedik gyermeke. Valerie Weber október 23-án adott életet a kis Teegannek, amely azonban nem csak a csöppség, valamint az anyuka születésnapja volt, hanem Valerie 71 éves édesanyjának, Wanda Scherrnek is.

A 3 generáció együtt - Forrás: Good Morning America - videó

A 3 generáció együtt – Forrás: Good Morning America – videó

Nem hittem, hogy ilyen lehetséges. Ez valami szürreális!” – reagált a négygyermekes anyuka arra, hogy család 3 generációja is ugyanazon a napon született. Scherr azt mondta, hogy őt is nagyon meglepte Teegan váratlan érkezését, mivel október 29-re volt csak kiírva.

A megdöbbentő hasonlóságok azonban itt még nem érnek véget: a kis Teegan a negyedik gyermeke Webernek, aki a negyedik lány a családjában. Ráadásuk mindhárom generáció nagyjából ugyanabban a napszakban jött világra: az esti órákban születtek.

Áldás, hogy a mi születésnapunkon születhetett meg, így ezentúl megoszthatjuk a születésnapjainkat” – áradozott a nagyi. Az évek során az anya-lánya páros együtt ünnepelte a közös születésnapját, most pedig már alig várják, hogy Teegan is csatlakozzon hozzájuk.

Pár éve már beszámoltunk ugyanilyen esetről, akkor a nagypapa, az anyuka és kislánya 25 év különbséggel, de egy napon ünnepelte a születésnapját. Erre 48 millió az egyhez az esély! A Leicesterben élő, akkor 50 éves Shaun Strong és 25 évvel fiatalabb lánya Paige Strong 25 éven keresztül közösen ünnepelték a szülinapjukat, de 2018. óta egy családtaggal bővült az egy napon születettek száma a családnál. Paige ugyanezen a naponta hozta világra kislányát, Marley Warnert. Apja éppen egy barbecue szülinapi partit tartott odahaza. Lányával még kölcsönösen meg tudták ajándékozni egymást, aztán a kismama már rohant is a kórházba szülni, 2 órával később pedig már a kezében tartotta második gyermekét. “Apám teljesen biztos volt abban, hogy az unokája is a szülinapunkon jön világra, de én nem hittem neki, másnapra volt csak kiírva. Tiszta őrület, hogy mindhárman egy napon születtünk!”– nyilatkozta akkor a fiatal anyuka. Apja még azt hozzátette, hogy a június 30. mostantól nagyon költséges nap lesz számukra, hiszen ezentúl nemcsak a lányával együtt ünnepelnek, hanem már az unokájával is. 

(via)

Kiemelt fotó forrása: Good Morning America – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top