Család

Ugyanazon a napon született a család 3 tagja

A nagypapa, az anyuka és kislánya 25 év különbséggel, egy napon ünnepli a születésnapját.

Ugyanazon a napon született egy angliai család 3 generációja, erre 48 millió az egyhez az esély. A Leicesterben élő, 50 éves Shaun Strong és 25 éves lánya, Paige Strong 25 éven keresztül közösen ünnepelték a szülinapjukat, de június 30. óta még egy családtaggal bővült az egy napon születettek száma Strongéknál.

Paige ugyanezen a naponta hozta világra kislányát, Marley Warnert. Apja éppen egy barbecue szülinapi partit tartott odahaza. Lányával még kölcsönösen tudták ajándékozni egymást, aztán a kismama már rohant is a kórházba, szülni, 2 órával később pedig már a kezében tartotta második gyermekét.

Shaun (b), Paige (j) és Marley (k) – Forrás: SWNS

Hajnali 4 órakor enyhe szülési fájásokra ébredtem, de azért elmentünk a szüleimhez és elkezdtük a születésnapi sütögetést. Ahogy érkeztek a vendégek, gyakoribbá és erősebbé váltak a fájások, ezért bementünk a kórházba. Két órával később már a kezemben tartottam Marley-t. Apám teljesen biztos volt abban, hogy az unokája is a szülinapunkon jön világra, de én nem hittem neki, másnapra volt csak kiírva. Tiszta őrület, hogy mindhárman egy napon születtünk!” – mondja a fiatal anyuka.

Június 30. nagyon költséges nap lesz mostantól, hiszen ezentúl nemcsak a lányommal ünnepelek, hanem már az unokámmal is” – tette hozzá viccesen Shaun.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top