nlc.hu
Család

Indiana Jones and the Dial of Destiny előzetese

Megérkezett az új Indiana Jones előzetese, Harrison Ford megfiatalodott

Izgalmas kalandnak ígérkezik az új Indiana Jones

Indiana Jones and the Dial of Destiny címet kapta az eddig csak Indiana Jones 5-ként emlegetett kincskeresős kaland, melyben Harrison Ford még egyszer utoljára felveszi legendás fedora kalapját és bőrdzsekijét, hogy egy újabb izgalmas felfedezést tegyen rosszfiúkkal a nyomában – írja az IGN Hungary.

A portál azt írja, Harrison Ford az egyik jelenet felvétele közben úgy megsérült, hogy pár hétre le kellett állni a munkával. Sőt meghalt az egyik stábtag is, aki a kellékek összeállításáért felelt. Az 54 éves Nic Cupac holttestét a hotelszobájában találták meg a marokkói Fez városában. Végül James Mangold  csak összehozta a filmet, amelyhez most megérkezett az első előzetes is: 

Maga a trailer a történetről nem sokat árul el, viszont feltűnnek benne a fontosabb szereplők, és az is kiderül belőle, hogy akciózásból nem fogunk hiányt szenvedni.

Egy snitt erejéig még a híres-neves ’40-es években játszódó jelenetből is kapunk egy kis ízelítőt, melyben Harrison Fordot az ILM legújabb szoftverének segítségével fiatalították vissza a 80-as évek végi formájába, elképesztő eredménnyel.

Harrison Ford

Jesse Grant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny a jelenlegi tervek szerint 2023. június 29-én mutatkozik be a hazai mozikban. A James Mangold rendezésében forgatott legújabb rész új sztárjai között szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen és Antonio Banderas is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top