nlc.hu
Család

Meghalt a betoncsőbe esett vietnami kisfiú

Szörnyű tragédia: meghalt a betoncsőbe esett vietnami kisfiú

A 10 éves gyermek kiszabadítására tett erőfeszítések nem jártak sikerrel.

Életét vesztette szerdán az a vietnami kisfiú, aki szombaton egy 35 méter hosszú, földbe süllyesztett, üreges betonoszlopba esett egy hídépítkezésén, ahol társaival vashulladékot keresett, írja az MTI.

A vietnami média szerdán arról számolt be, hogy a Nam nevű kisfiú kiszabadítására tett erőfeszítések nem jártak sikerrel, megállapították, hogy már nem él.

Mentőalakulatok tagjai munkagépekkel folytatják a betoncsőbe esett vietnami kisfiú mentését Dong Thap tartományban 2023. január 4-én

Mentőalakulatok tagjai munkagépekkel folytatják a betoncsőbe esett vietnami kisfiú mentését Dong Thap tartományban 2023. január 4-én. (Fotó:
MTI/EPA/VIETNAM NEWS AGENCY)

A betoncsőbe esett gyereket csaknem száz órán keresztül próbálták kiszabadítani. Korábban Pham Minh Chinh vietnami kormányfő az országos mentőszolgálatot is arra utasította, hogy segítsenek a helyi mentőcsapatnak.

A mentőalakulatok továbbra is a holttest kiszabadításán fáradoznak, hogy a kisfiút el lehessen temetni – mondta a déli Dong Thap tartomány elnökhelyettese, Doan Tan Buu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top