nlc.hu
Család

Hatéves kislány mellett robbant fel a tűzijáték Zalaegerszegen

Hatéves kislány mellett robbant fel a tűzijáték, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A balesetben súlyos égési sérüléseket szenvedett a gyermek.

December 31-én este nyolc óra körül Zalaegerszegen, a Petőfi Sándor utca 26. előtti járdaszakaszon egy 6 éves kislány mellett tűzijáték robbant fel, mely során a gyermek súlyos, II. fokú égési sérüléseket szenvedett.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást, és arra kérik a szemtanúkat, illetve azokat, akiknek bármilyen információjuk van az esetről, hogy jelentkezzenek náluk

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság fotója egy baleset helyszínéről

A baleset helyszíne (Fotó: Police.hu)

 

A rendőrség 2022. december 31-én 12 óra és 2023. január 1-jén 6 óra között 18 esetben 17 személlyel szemben indított eljárást pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt, és négy súlyos, illetve hat könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a tudomásukra. Az esetek között első helyen szerepel a zalaegerszegi baleset, de a kislány mellett súlyos sérülést szenvedett még Petneházán egy gyermek, akinek a kezében robbant fel egy pirotechnikai eszköz, illetve egy férfi és egy fiú, akik maguk gyújtották meg a tűzijátékot. 
 
 (via Police.hu)
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top