nlc.hu
Család

Egy állatmenhely érdekes ajánlattal állt elő Valentin nap alkalmából

Ha fizetsz, egy állatmenhely az exed után nevez el egy macskaalmot

Az állatmenhely összekötötte a kellemest a hasznossal.
Cicafej

Az Ohio állambeli Hamiltonban egy állatmenhely egyedülálló adománygyűjtést szervez Valentin-napra. Az Animal Friends Humane Society szerdán közölte, hogy egy macskaalmot lehet náluk elnevezni exekről. A névadás dobozonként 5 dollárba kerül, az akció pedig február 12-ig tart. A menhely ezután Valentin-napon egy Facebook-posztban közzéteszi az összes szponzorált almot, beleértve a neveket is.

„Ne töltsd ezt a Valentin-napot szomorúan! Vidítsd fel inkább magad, miközben a rászoruló állatokért teszel” – olvasható az akció a társaság honlapján. „Egy 5 dolláros adományért beleírjuk az Exed nevét egy alomtálcába, odaadjuk a macskáknak, hogy azt tehessék vele, amihez a legjobban értenek!”– írják a felhívásukban. Az adománygyűjtés messze nem az egyetlen kissé furcsa, állatokkal kapcsolatos promóció, amely a szerelem témájú ünnephez kötődik.

Több állatkert is kínál olyan akciót, amelynek keretében a látogatók csótányt vásárolhatnak, elnevezhetik egykori szerelmükről, majd megetethetik az intézmény egyik rezidens csótányevő állatával, például egy gyíkkal. A fizetségben sokszor az is benne van, hogy az illető végignézhesse, ahogy a rovart megeszik. Egyes esetekben az állatkert videót vagy linket küld az etetésről a csótány névadójának.

(UPI)

Kiemelt kép: Unplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top