nlc.hu
Család

Testvére halotti torán összeeső zenész

Összeesett a testvére halotti torán és meghalt a magyar zenész

A temetésen még úgy tűnt, erős a testvér.

Testvére, a népszerű prímás Trifán Viktor halotti tora után rosszul lett és elhunyt egy köztiszteletben álló magyar népművész, Trifán Jánoska
 
Kedden temették a hegedűművészt, akinek temetésén a testvére, a gordonkán játszó Jánoska is részt vett, aki nem sokkal a búcsúztatót követő halotti toron összeesett és meghalt.

A temetési szertartást vezető Szilveszter Imre katolikus pap szerint Jánoska erősnek tűnt, kezet is fogtak, akkor még semmi sem utalt rá, hogy utoljára beszélnek.

Jánoska részt vett a testvére halotti torán, de akkor már nem teljesen érezte jól magát. A családjának rosszullétre panaszkodott, ezért autóba ültették, hogy hazavigyék. A Bors információi szerint még kihívták hozzá a mentőket, de a gyorsan megérkező orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A gordonkaművészt a tervek szerint jövő csütörtökön temetik Gyimesközéplokon, a testvére közelében.

Gyertyák

Testvére halotti torán halt meg a művész (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top