nlc.hu
Család

Nyoma veszett a kétgyermekes, 45 éves édesanyának

Két hete hiába várják haza a kutyasétáltatás közben eltűnt anyukát

Január 28-án, kicsivel reggel 9 után sétálni indult a kutyájával, azóta nyoma veszett.
Rendőrség

A 45 éves Nicola Bulley aznap még elvitte lányait az iskolába, majd a szokásos útvonalukon indult kutyasétáltatásra a lancashire-i St Michael’s on Wyre-ben. A Metropol tájékoztatása szerint a rendőrség először azt feltételezte, hogy Nicola a Wyre folyóba esett és megfulladt, de a búvárcsapatok nem találtak holttestet.

Egy korábban nyomozóként dolgozó szakértő szerint csak azért, mert nem találták meg az asszonyt, a holtteste még ott lehet a folyóban. Úgy véli, a mederben összegyűlt törmelék elrejthette a kétgyermekes anyát, a hideg idő miatt pedig a holttest is később indul bomlásnak. Az eltűnt nő testét ráadásul a téli ruhái elnehezíthették, így esélytelenné vált számára, hogy kimásszon a folyóból.

„A hideg víz okozta sokk nagyon gyorsan elbizonytalanít, a téli ruhák pedig nehezek és pánikba esünk. És ha egyszer elveszíted az irányítást, elég nehéz lehet visszaszerezni” – mondta a szakember.

A nyugalmazott rendőrtiszt szerint nem kell bűncselekménytől tartani, úgy véli, baleset állhat az eltűnés hátterében. Nicola élettársa, Paul Ansell azt mondta a nyomozóknak, hogy semmi szokatlant nem vett észre párján az eltűnés előtt.

„Hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Megpróbáltam a WhatsAppon keresztül elérni, de ott sem jártam sikerrel. Ekkor estem pánikba. Arra gondoltam, hogy utánamegyek, hátha megtalálom. A rendőrséget is felhívtam… Azóta két hét tel el, nagyon félek és aggódom…” – mondta a férfi szomorúan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top