nlc.hu
Család

15 éves szeretőjéről beszélt a 39 éves óbudai pedagógiai asszisztens

Kirúgták a 39 éves óbudai pedagógiai asszisztenst, aki azt állította, 15 éves fiú a szeretője

A 39 éves férfi szerint nem sért jogszabályt, hogy egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolata.
Üres padok és székek egy iskolai osztályteremben

Kirúgták az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából azt a 39 éves pedagógiai asszisztenst, aki a TikTok-csatornáján arról beszélt, hogy egy 15 éves diákkal van szexuális kapcsolata – írja a Blikk.

A lap szerint a férfi a videóiban szinte büszkén mesélt arról, hogy 39 évesen egy 15 éves fiú a szeretője, kijelentve, ő nem pedofil, mert a diák már elmúlt 14 éves és saját beleegyezésével létesítettek kapcsolatot. Azt is mondta, hogy ő efebofilnak tartja magát, vagyis erősen vonzódik a 15-19 évesekhez. Szerinte ha nem tanár-diák viszonyban kerülnek kapcsolatba, ez nem sért jogszabályt, és morálisan ez neki belefér. Magyarországon a beleegyezési korhatár azonos és különböző neműek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év, ha az idősebb fél elmúlt 18 éves.

A Blikknek a férfi már azt állította, csak viccelt, hogy szexuális kapcsolatban áll egy 15 évessel. „Ez olyan, mintha azzal tréfálkoznék, hogy egy kutyával szexelek. A videóimat egy ideje már 18-as karikával látom el, így a diákok nem férhetnek hozzá. Nem titok, vetkőzős videóim is vannak a csatornákon, de ezeknek semmi köze a munkához, nem mosom össze a magánéletemmel a hivatásommal.”

Tamás Ilona Zsuzsanna az Észak-Budapesti Tankerületi Központ vezetője a Blikknek elmondta: „a tankerület tiszteletben tartja a másságot, ám a videók, annak tartalmai, a 15 éves, diákkorú fiúról szóló kapcsolat bemutatása miatt az egyetemet végzett férfi nem maradhat gyerekek közelében”.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top