nlc.hu
Család

Bénultra vert egy nőt Pécsen

Letartóztatták a férfit, aki meg akart erőszakolni és bénultra vert egy nőt Pécsen

A brutális bántalmazás során a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy félig lebénult.
Megbilincselt férfi keze

A Pécsi Járásbíróság kedden egy hónapra elrendelte egy fiatal férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt.

A férfi 2022. február 11-én az esti órákban megjelent a sértett nő és élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron az idős sértett nőt szexuális cselekmény végzésére szólította fel. A nő ezt megtagadta, erre a gyanúsított kirángatta az udvarról, több alkalommal megütötte, fojtogatta, ruházatától részben megfosztotta, hogy közösüljön vele, azonban ez nem sikerült neki. A gyanúsított végül felhagyott a szándékával, a sértettet a kertkapuhoz vonszolta, majd azt mondta a nő élettársának, hogy a nőt a ház előtt találta ebben az állapotban.

A nő nyolc napon túl gyógyuló, az arc és agykoponya zúzódásos sérüléseit, közvetve agyi infarktust szenvedett el, a bal oldala lebénult. A férfi eltulajdonította a nő mobiltelefonját, melyet később a lakóhelyén lefoglaltak.

A gyanúsított a terhére rótt súlyos bűncselekményeket próbára bocsátás hatálya alatt követte el. Alaposan tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a gyanúsított megszökne, elérhetetlenné válna, illetve az eljárásban résztvevő egyéb személyek jogellenes befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, ezért a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vették a bíróság határozatát, így az végleges.

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top