nlc.hu
Család

Pixie Curtis 11 évesen vagyonokat keres játékmárkájával

Még csak 11 éves, de vagyonokat keres saját játékmárkájával

Ugyan most viszont egy kicsit visszavonul az iskola miatt, de családja viszi tovább az üzletet.

Pixie Curtis még csak 11 éves, de már saját játékmárkája van, amivel havonta majdnem 50 millió forintnak megfelelő összeget keres. És ugyan az üzlet szemmel láthatóan jól pörög, a fiatal márkatulajdonos most egy időre visszavonul, szeretne ugyanis a tanulmányaira koncentrálni.

„Az elmúlt hónapokban megvitattuk a további terveket, és úgy döntöttünk, ugyan csodálatos volt az elmúlt három év, de itt az ideje új fontossági sorrendet felállítani, mivel a középiskola már csak egy karnyújtásnyira van” – nyilatkozta Pixie édesanyja, Roxy Jacenko, aki PR-szakemberként nyilván sokat tett azért, hogy lánya márkája sikeres legyen. 

Jacenko hozzátette, mindez nem jelenti azt, hogy bezárják a boltot, csupán visszatérnek a gyökerekhez, és szűkítik a termékkínálatot, lányára pedig így kevesebb teher hárul majd.

Korábban egyébként azt állította, annyira jól megy az üzlet, hogy Pixie 15 évesen milliomosként vonulhatna nyugdíjba. A hírek szerint persze a család nem csak fialtatja, hanem költi is a pénzt, a kislány 11. születésnapi bulijára állítólag 10 millió forintnak megfelelő összeget költöttek, illetve ugyan még több év kell ahhoz, hogy Pixie jogosítványt szerezhessen, de már így is egy 65 millió forintos Mercedes tulajdonosa.

 

Roxy Jacenko és két gyermeke, Pixie és Hunter Curtis

Roxy Jacenko és két gyermeke, Pixie és Hunter Curtis 2019 nyarán (Fotó: Profimedia)

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top