nlc.hu
Család

Gyurcsány Ferenc fia autóbalesetet szenvedhetett

Gyurcsány Ferenc fia karambolozhatott Budapesten

A szemtanúk szerint Gyurcsány Bálint nagy sebességgel hajtott bele az előtte haladó autóba.
Gyurcsány Ferenc

A Blikk adta hírül, hogy csütörtök délelőtt Óbudán karambolozott Gyurcsány Ferenc fia, Bálint. A baleset a III. kerületi Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél történt. A másik autót egy idős bácsi vezette, akit kórházba kellett szállítani.

Az karambol a szemtanúk szerint olyan erejű volt, hogy az egyik autó fel is borult. Ők azt az információt adták, hogy nem az idős bácsi okozta az ütközést.

– A másik autó egy Skoda Octavia volt. Nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült – idézte fel egy, a helyszínen tartózkodó.

Az idős férfi nem tudott egyedül kiszállni az autóból, miután kiemelték onnan, rosszullétre panaszkodott és a mellkasát fájlalta. A másik autó vezetője nem sérült meg.

Arról egyelőre nincs információ, hogy valóban Gyurcsány Ferenc fia érintett-e a balesetben, a Ripost megkeresésére a rendőrség a következő választ adta:

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 23-án 12 óra körül a III. kerületi Váradi utca és Hunor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az érintettek rokoni kapcsolatait illetően nem áll módunkban tájékoztatást adni” – írták a lapnak.

Fotó: Profimédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top