nlc.hu
Család
Szekeres Adrien szüleinek válása

Szekeres Adrien: „Korán elváltak a szüleim, sok probléma volt”

Az énekesnő szerint túl fiatalon házasodtak a szülei, ez okozta a legtöbb problémát.

Szekeres Adrien a Sorok között Lutter Imrével című műsor vendége volt a minap, az adást pedig szerda este láthatják a nézők. Az énekesnő mesélt többek között nehéz gyerekkoráról is, ami az egész életére kihatott.

Szekeres Adrien

Fotó: Korponai Tamás

„Elváltak a szüleim nagyon korán, anyukám egyedül nevelt minket, és nagyon sok probléma volt. (…) Ötéves voltam, amikor elváltak a szüleim, de a bíróság fura döntése miatt 13 éves koromig apám együtt élt velünk, ott maradt a lakásban. Sajnos ez nem volt jó ötlet, ők ketten ugyanis nem voltak képesek jól együtt élni, finoman szólva is állandóan ölték egymást, ez nekem és a húgomnak maga volt a pokol” – emlékezett vissza Szekeres Adrien, aki azt is elárulta, szerinte mi volt a legfőbb probléma szülei házasságában. 

„Huszonévesek voltak és miközben apám, aki kiskoromban hosszabb időt tölthetett nyugaton, nagyvilági életre vágyott, addig anyukám egyszerűen, csendesen szerette volna élni az életét, az életünket. Apám viszont nem szerette, ha szabályok közé szorítják, munka után még ment volna a barátokkal, anyukám meg kiakadt, ha nem ért haza időben. És ilyenkor robbant a vita” – mesélte az énekesnő, majd hozzátette, miután elváltak és szét is költöztek, teljesen normális lett a viszonyuk.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top