nlc.hu
Család

Daganatot diagnosztizáltak Ed Sheeran várandós feleségénél

Daganatot diagnosztizáltak Ed Sheeran várandós feleségénél

Felesége betegsége és legjobb barátja elvesztése a mélybe taszította az énekest.

Tavaly májusban született meg Ed Sheeran és felesége, Cherry kislánya, aki a Jupiter nevet kapta. A zenész azonban csak most beszélt róla, hogy a párjánál daganatot diagnosztizáltak a terhessége alatt, amit csakis a pici születése után lehetett megműteni – írja a Daily Mail.

Ed Sheeran és felesége

Fotó: Getty Images

A zenész és felesége a terhességet is titokban tartották, most azonban arról vallott, hogy ahelyett, hogy egy csodálatos időszakként élték volna meg a második babavárást, mindketten szorongtak és depressziósak voltak azokban a hónapokban. Amellett, hogy a felesége állapota miatt aggódott, elveszítette az egyik legjobb barátját, ami a mélybe taszította.

Ed Sheeran az Instagram-oldalán tette közzé legújabb albumának kiadási időpontját és elmondta, a legtöbb dalt a személyes tragédiái ihlették, így több búskomor szám van a lemezen. „Terápiaként hat rám a dalírás, segít, hogy megértsem azt a sok érzést, ami bennem van. Nem gondolkodtam sokat a szövegeken, csak papírra vetettem, ami éppen jött. Mondhatom, hogy a legsötétebb gondolataim is megjelennek az albumon” – írta a világsztár. 

Arra azonban nem tért ki, hogy a felesége milyen állapotban van, de a szülés óta eltelt majdnem egy év, szóval minden bizonnyal sikeres volt a beavatkozás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top