nlc.hu
Család

Tornóczky Anita nagy pocakkal állna oltár elé

Tornóczky Anita: „Lehet, hogy már nagy pocakkal állok oltárhoz”

Szeretnék, ha minél hamarabb bővülne a családjuk.

Tornóczky Anita és párja, Miklós négy éve szerelmesek, nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk: immár jegyben járnak. „Napra pontosan 4 évvel ezelőtt egy síelésen kezdődött és most is havas környezetben lépünk egy naaagy szinttel feljebb… a válasz persze IGEN” – írta a gyűrűvillantós poszthoz az állatvédő.

Tornóczky Anita

Fotó: Olajos Piroska

Idén össze is házasodnak, Tornóczky Anita pedig nagyon sokat tesz azért, hogy a lehető legjobban álljon rajta a menyasszonyi ruha. Eközben pedig azt is elárulta, hogy szeretnék, ha minél hamarabb bővülne a családjuk.

„Ha minden a terveink szerint alakul, Mikivel még idén egybekelünk. És mivel erősen rajta vagyunk a gyerekprojekten, lehet, hogy már nagy pocakkal állok oltárhoz… Úgyhogy ezt a menyasszonyi ruha témát még nyitva hagyom. És amúgy sem tudnék jobban rákapcsolni az edzésre azért, hogy beleférjek egy még kisebb ruhába, a diétázás pedig nehezen megy, szeretek enni” – idézi Anitát a story.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top