nlc.hu
Család

Schobert Zalán 12 éves lett

Schobert Norbi megható sorokkal köszöntötte 12 éves fiát

Zalán születésének pillanatára is visszaemlékezett a fitneszguru.

Hihetetlen, de már a 12. születésnapját ünnepli Schobert Norbi és Rubint Réka legkisebb gyermeke. A fitneszguru a családi ünneplés mellett a közösségi oldalán is felköszöntötte Zalánt, megható sorokat intézett hozzá.

Schobert Norbi és Zalán

Fotó: Németh Gabriella

„Emlékszem, amikor 12 éve a mai nap reggelén rohanva vittem anyát a kistarcsai kórházba. Mielőtt betolták a műtőbe, rám nézett, kezembe adta a pénztárcáját, a kis jegygyűrűjét, a karóráját, én pedig rózsafűzérként fogva imádkoztam a kórházi mellékhelyiségben, hogy »Istenem, add őket nekem vissza erőben, egészségben«. És megadta. Bementem a szülőszobába, Réka csodás barna szemével rám mosolygott, és kezembe adta a pici, magzatmázas, illatos kisfiam! Még az illat is megvan, az élet öröme. Persze anyád két hét múlva már soványabban, mint szülés előtt, terminátor volt a színpadon, és itthon 12 éve olyan törődő, gondoskodó anya, amilyet sosem láttam” – kezdte a bejegyzést Schobert Norbi.

Zizi, te pedig az évfolyamod legjobb, kitűnő tanulója vagy. Nem tőlem örökölted, és nagyon csinos, sportos fiatalember! Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz. Imádlak: Apa

– zárta szavait a fitneszguru.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top