nlc.hu
Család

Bosszút állt a tanárnőn, aki szerinte lefeküdt a férjével

Az iskola előtt kifeszített transzparensen neveztek családrombolónak egy tanárnőt

Az iskola első napjára időzítette a bosszút a feldühödött feleség.
Transzparens

Az anyuka szentül meg volt győződve róla, hogy fia egyik tanárnője ágyba bújt a férjével, ezért az első tanítási nap előtt kifeszített egy transzparenst az iskola elé, amin nevén nevezte a tanárnőt és családrombolónak titulálta.

A Buenos Aires-i iskolában az a szokás, hogy a tanárok és a szülők együtt köszöntik az iskolába érkező gyerekeket, ezt a különleges pillanatot azonban igen kínossá tette a szóban forgó felirat. 

Tovább rontotta a helyzetet, hogy a járókelők sorra fotózták le a nem mindennapi kiírást, és másodpercek alatt fel is került a világhálóra. A kommentelők ízekre szedték az anyát és a hírbe hozott pedagógust, sőt akadt köztük olyan is, aki azt állította, hogy ismeri az érintett tanárnőt.

Mint mesélte, a gyerekért az apuka járt a suliba, így melegedhetett össze a tanárnő és a családfő. Azt nem tudni, hogy a mérges anyuka hogy jött rá a viszonyra, a rejtélyes informátor szerint azonban a család és a Carla nevű tanárnő igen közeli kapcsolatban állnak egymással.

Forrás: Via, Fotó: Facebook – El 10 TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top