Család

Bevásárlás? Irány a Lidl – újabb termékek ára csökkent

A jelenlegi nehezebb gazdasági helyzetben, amikor bevásárolni indulunk, utánajárunk, hogy hol lehet olcsóbban vásárolni? Nagyon fontos szempont lett ugyanis a spórolás, a költségek csökkentése.

Bevásárlás? Irány a Lidl - újabb  termékek ára  csökkent
Miért a Lidl?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést készített, amelynek eredményeként a vásárlók szerint a Lidl a legolcsóbb FMCG-hálózat 2023-ban Magyarországon.
Ez már alapjában egy elég komoly érv a diszkontáruházlánc mellett, de nem csak ezért szeretjük és választjuk a bevásárlásainkhoz.

Amiért a Lidl választjuk az a cég alapértékeiben rejlik.

  • Abban, hogy a Lidlnek a legfontosabb a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálása, a lehető legjobb ár-érték arányú és minőségi termékekkel.
  • Abban, ahogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva, támogatják a családokat.

Stratégiai fontosságú a vállalat számára, hogy a magyar családok mellett álljon, ezért az idei évet árcsökkentéssel kezdte és folytatja. A cél, hogy minél szélesebb körben, minél több termékkategóriában csökkentsék az árakat. Január elsejétől már több mint 300 termék fogyasztói árát mérsékelte a Lidl. Csökkent a sajtok és egyéb tejtermékek, a gyümölcslevek, a szendvicsfeltétek, a bacon, rizs, virágméz és a mustár ára is az első körben.

Bevásárlás? Irány a Lidl - újabb  termékek ára  csökkent
Így a tartósan árcsökkentett termékek között megtalálható a trappista sajt, 17 különféle pékáru és a baromfi rudacska is. Így a 700 grammos Pilos laktózmentes trappista sajt is, ami az eddigi 3799 forint helyett 2999 forintba kerül, vagyis 21%-kal kell érte kevesebbet fizetni, ami különösen a speciális étrendet követő vásárlók számára jelent könnyebbséget, csak úgy, mint a szintén árcsökkentett Pilos laktózmentes szeletelt trappista sajt. Mindezek mellett olyan termékek is olcsóbbak lettek, mint a Pikok szeletelt sertés szendvics sonka, ami 549 forintos áron érhető el, vagyis 24%-kal kell érte kevesebbet fizetni, vagy a Pilos 20%-os tejföl, aminek 11 százalékkal mérséklődött az ára, így 1149 forintba kerül.

Az 1 kilogrammos félbarna kenyér ára újra 700 forint alá csökkent, a sajttal szórt nosztalgia kifli árában 20 forintos csökkenést tapasztalhatnak a vásárlók, míg a fahéjas tekercs 10 százalékkal lett olcsóbb. Ennél is jelentősebb mértékben, 20 százalékkal csökkent az 1 kilogrammos kiszerelésben elérhető baromfi rudacska ára is, amit mostantól 949 forintért vásárolható meg.  De 14 százalékkal olcsóbb a 125g-os mozzarella sajt, illetve 100 forinttal kevesebbet kell fizetni a 340g-os darabolt ananászkonzervért is, ami így 799 Ft-ba kerül.

De  kevesebbet kell fizetnünk a Combino durum száraztésztákért (spaghetti, fusilli, penne rigate, chifferini), a Kania fűszerpaprikáért, a W5 mosogatógép tablettáért, de a Siempre tisztasági betét és a különböző méretű és kiszerelésű Lupilu Nature pelenkák is olcsóbbak lettek.

Ezekhez az eredményekhez a Lidl beszállítói is hozzájárulnak. Jelenleg a magyar beszállítóktól vásárolt élelmiszereinek értéke az áruházlánc teljes élelmiszerbeszerzésének közel 60 százalékát jelenti, így biztosítva a hazai vállalkozások számára a helyi szintű növekedést, fejlődést és munkahelyteremtést, a magyar gazdaság támogatásának és versenyképességének növelése érdekében. A beszállítói partnerekkel történt hosszú tárgyalások eredményeként pedig egyre bővülhet azon termékek köre, melyek árát tartósan csökkentheti a vállalat.

És ez még nem minden!

Hétről-hétre a már jól ismert Lidl és Lidl Plus app használatával még több kedvezményhez juthatunk!

A diszkontlánc digitális hűségprogramja, egy ingyenes mobilapplikáció, amely segít a takarékoskodásban. Az áruházlánc hétről hétre számos akciót kínál vásárlóinak, akik további kedvezményeket érvényesíthetnek, ha minden vásárlás alkalmával használják a Lidl Plus applikációt. Az applikációban hetente további 10-12 akciós árucikket jelentő kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során, valamint a kaparós nyereménykártyákkal és a Kupon Plusszal további kedvezményekhez – mint például ajándék termékek vagy extra számlavégi kedvezmény – juthatnak.
Az üzletekben és az online felületeken (lidl.hu, Lidl app, Lidl Plus app) elérhető akciós újságban pedig mindig megtalálhatóak az aktuálisan elérhető, legkedvezőbb árú termékek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top