nlc.hu
Család

Lezuhant a 19. emeletről, túlélte

Elképesztő videó: kizuhant a 19. emeletről, túlélte, aztán a tűzoltóknak magyarázott

A részeg férfi egy parkoló autóba csapódott be, ennek köszönheti, hogy túlélte a zuhanást.
A 19. emeletről kizuhant orosz férfi az autóroncs tetején

Csodával határon módon életben maradt az az orosz férfi, aki a 19. emeletről zuhant ki az oroszországi Voronyezs városában.

A helyi sajtó szerint az Arthur keresztnevű, 40 éves férfi nem az épületben lakik. Sokat ivott, mielőtt kiment az erkélyre, ahol eltöltött némi időt, majd elvesztette az egyensúlyát, és nagyjából 60 méteres magasságból lezuhant, erről egy térfigyelő kamera készített videót

A zuhanás után készült videón látszik, hogy a férfi egy parkoló autóba csapódott, és kissé nehézkesen mozog ugyan, valamint a feje is vérzik, de a tűzoltók segítségével lemászik a kocsi tetejéről, és közben folyamatosan magyaráz:

Hihetetlen volt, úgy tűnt, hogy nagyon boldog, és úgy sétálgatott, mintha mi sem történt volna. Még énekelt is

– idézte fel a megdöbbentő jelenetet egy szemtanú.

A férfit közepesen súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Állítólag a mentőknek azt mondta, hogy alkoholba akarta fojtani a bánatát, miután szakított vele a barátnője.

Korábban írtuk egy odesszai férfiről, aki a 23. emeletről zuhant a mélybe. Ő is egy parkoló autóra esett, és ennek köszönhetően életben maradt. 

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top