nlc.hu
Család

Hulladékszállítás húsvétkor Budapesten

Így ürítik a kukákat a hosszú hétvégén

Megnyugtató választ adott a fővárosiaknak az FKF. 
A Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkatársai begyûjtik és elszállítják a lomtalanításkor keletkezett hulladékokat a VIII. kerületi Lujza utcában 2015. március 26-án

A hosszú hétvégéken, így a mostani, húsvéti négynapos hétvégén is visszatérő kérdés, hogyan lesznek nyitva a boltok, és melyik patikába kell menni, ha gyógyszerre van szükségünk. 

Hasonló téma az is, hogy akiknél a hosszú hétvégére esik a hulladékszállítás napja, az mikor tolja ki a kukát. Nos, erre adott megnyugtató választ a fővárosiaknak az FKF. 

A hulladékszállítást a szokásos munkarend szerint végzi a fővárosban az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió a húsvéti ünnepek idején.

Ez azt jelenti, hogy a hulladékszállítást pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn a szokásos program szerint végzi a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő társaság.

A szemléletformáló és újrahasználati központok és a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva azonban tartanak a hosszú hétvégén.

(nlc/MTI)

(Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top