nlc.hu
Család

Olaszországi gyerekgyilkosság

Olaszországi gyerekgyilkosság: a gyilkos anya halálosan megfenyegette az apát

Újabb hajmeresztő részletek derültek ki a tragédiáról.
Női kéz bilincsben

Tavaly előtt az egész országot megrázta B. Katalin ügye, aki a bírói végzés elől – ami kimondta, hogy kétéves kisfiát át kell adni az apának –, Olaszországba szökött a gyerekével együtt, majd ott meggyilkolta a fiút.

A nő több késsúrással végzett a kisgyermekkel, utána pedig egy fotót készített a holttestről, amit szétküldött az ismerőseinek; végül akkor fogták el a rendőrök, amikor egy áruházban a  kasszaszalagra helyezte a gyerek élettelen testét. B. Katalin később levélben esedezett a kisfia bocsánatáért és azt írta: hamarosan ő is követni fogja.

Most újabb részletek derültek ki a tragédiáról: a Bors információi szerint az anya korábban többször is halálosan megfenyegette a volt párját, Alex édesapját.

A lap szerint a pár kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt megromlott, végül a családsegítő bevonásával próbálták megoldani a problémákat, de ez sem sikerült. Amikor válásra került a sor, a férfi magához akarta venni a kisfiút, ami nem tetszett Katalinnak. A férfi állítása szerint a nő Dömsödre költözött a kisfiúval és ebben az időszakban mindössze néhány alkalommal láthatta a gyerekét.

A Bors birtokába jutott hangfelvétel arról tanúskodik, hogy a nő a telefonban többször is megfenyegette a volt párját, többek között azt mondta neki, hogy boruljon fel a kocsijával.

Nem félted az életedet? Jobb lenne, ha vigyáznál! Nehogy baleset érjen!” – mondta Katalin a férfinak.

Az ügyben büntetőeljárás folyik, az elsőfokú ítélethirdetésre várhatóan idén tavasszal kerül sor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top