nlc.hu
Család

Arcon harapta unokáját a debreceni kórházban

Meglátogatta unokáját a debreceni kórházban, majd durván arcon harapta

Felfüggesztve ugyan, de egy év börtönbüntetést kapott egy 53 éves nő, aki arcon harapta az 5 éves unokáját a debreceni kórházban, amikor a kisfiú gyógykezelés alatt állt.

A Debreceni Járásbíróság egy év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év 6 hónapi próbaidőre felfüggesztett egy 53 éves nővel szemben. A nőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádolta a Debreceni Járási Ügyészség. A vádlott köteles az eljárás során felmerült közel 163.000 forint bűnügyi költséget az állam javára megfizetni. A döntést az ügyészség tudomásul vette, a vádlott határidőben nem nyilatkozott, így az a napokban jogerőssé vált.

Harapás

Ha lehet egy jó tanácsunk: senki ne harapja meg az unokáját (Fotó: Getty Images)

Az 5 éves sértett 2021. szeptember 9. napjától kezdődően gyógykezelés alatt állt az egyik debreceni kórházban. A vádlott 2021. szeptember 12-én meglátogatta unokáját az egészségügyi intézményben. Odabent 19 óra körül egy telefonbeszélgetés alkalmával felindult állapotba került. Ezt követően visszament a kórterembe, ahol az unokája beszélgetni kezdett vele, azonban a nagymama indulatosan rákiáltott a fiúra, majd ezután két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyermek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába. A vádlott bántalmazása következtében a kiskorú, védekezésre képtelen sértett a bal arcán zúzódásos harapásos, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

(sajtóközlemény)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top