nlc.hu
Család

15 éves diákra mászott rá egy tanárnő

A szertárban, egy 15 éves diákkal csalta meg rendőrfőnök férjét a tanárnő

A férje a rendőrfőnök, az apja a polgármester.

Egy polgármester lánya és  egyben a város rendőrfőnökének felesége volt az a tanárnő, akit csütörtökön letartóztattak kiskorú megrontásának vádjával Oklahomában – számolt be a New York Post. A 26 éves Emma “Delaney” Hancockot azzal vádolják, hogy 2022 októberében intim kapcsolatba bonyolódott egy 15 éves diákjával.

A nő helyettesítő tanárként vett részt egy órán, utána pedig azt kérte a kamaszfiútól, hogy sms-ben küldje el a háziját. A tinédzser néhány hét múlva egy félmeztelen képet küldött Hancocknak, aki ezután erotikus üzenetváltásba kezdett vele.

A bírósági dokumentumok szerint a tanár és a diák meztelen fotókat és szexuálisan egyértelmű videókat kezdtek el cserélni, mielőtt fizikai találkozásra került sor.

 A fiú vélhetően többször is meglátogatta az ebédszünetben azt az osztálytermet, ahol Hancock tanított: a szertárban csókolóztak és Hancock állítólag meg is fogdosta a kamaszt.

Az eset szexuális bántalmazásnak minősül, amit novemberben jelentettek az iskolai körzetnek. A nőt ezután kirúgták az iskolából és feljelentést tettek ellene.

Hancockot két rendbeli, kiskorúval való szexuális magatartásra vagy kommunikációra való felhívással, valamint két rendbeli, 16 év alatti gyermek sérelmére elkövetett fajtalan vagy szeméremsértő cselekményekkel vádolják. A nőt 50 000 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top