nlc.hu
Család

Vizsga helyett Orbán Ráhel tartott előadást a diákoknak

Csak vizsgázni mentek be, de helyette Orbán Ráhel tartott nekik előadást

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói éppen vizsgát írtak volna, amikor Orbán Ráhel lépett be az ajtón. A miniszterelnök lánya előadást tartott a diákoknak, azonban ők sérelmezték, hogy emiatt újra kell majd írni a dolgozatot.

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói a napokban úgy készültek, hogy az egyik tantárgyból vizsgát írnak, ezért a diákok szerint az előző nap még figyelmeztették is őket arra, hogy a vizsgán való részvétel kötelező. Arra viszont senki sem számított, hogy a miniszterelnök lánya fog belépni az ajtón – írta meg az rtl.hu.

A vizsga helyett Orbán Ráhel tartott előadást a BDPST egy másik vezetőjével a vállalat szakmai gyakornoki programjáról

A Corvinus szerint a vállalattól érkezett a megkeresés, azonban a BDPST Group az ellenkezőjét állítja, miszerint felkérték őket az előadásra. Arra a kérdésre, hogy miért éppen erre az időpontra esett a választásuk, azt felelték az rtl.hu-nak, hogy az egyetem döntött a előadás dátumáról. 

Orbán Ráhel egy konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013-ban.

Orbán Ráhel egy konferencián a budapesti Marriott szállóban 2013-ban. (Fotó: MTI)

Az intézmény nem értesítette előre a hallgatókat, akik sérelmezték, hogy emiatt újabb vizsga vár majd rájuk. Az egyetem közlése szerint az előadásra meghirdetett zárthelyi dolgozatot – amely a tantárgy érdemjegyében csak részpontot jelent – az összes hallgató ugyanazon a napon, a tantárgy kötelező szemináriumi időpontjaiban írta meg, így semmilyen hátrány nem érte őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top