7 világsztár, aki szivárványbabát hozott világra

nlc | 2023. Június 06.
A most következő világsztárok kemény küzdelmen mentek keresztül, mielőtt anyává válhattak volna.

A szülővé válás még a világsztárok számára sem feltétlenül egyszerű út. Hét olyan világsztár következik, aki nyíltan beszélt arról, hogy átélte az egyik legfájdalmasabb veszteséget, a vetélést, majd a legnagyobb csodát is, amikor szivárványbabának adhatott életet

Mariah Carey és gyermekei

Mariah Carey 2010-ben az Access Hollywoodnak adott interjújában árulta el, hogy két évvel korábban elvetélt. „Soha nem voltam túl közlékeny a személyes dolgaimmal kapcsolatban. Ez azonban mindkettőnket megrázott, nagyon sötét és nehéz időszakon mentünk keresztül. Amikor ez történt, nem is tudtam senkinek sem beszélni róla. Nem volt könnyű.” 2011-ben aztán a sztár ikreknek adott életet. (Fotó: Instagram)

Courteney Cox és lánya, Coco

Courteney Coxnak több vetélése is volt, mielőtt anyává válhatott volna. Lánya, a ma már 18 éves Coco végül mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg. (Fotó: Profimedia)

Nicole Kidman és lánya

Nicole Kidman 1990-ben kötött házasságot Tom Cruise-zal, nem sokkal később pedig teherbe is esett, ám elveszítette a babát. A sztárpár ezt követően két gyermeket is örökbe fogadott. Második férjétől, Keith Urbantól aztán 2008-ban megszületett az első lánya, Faith, 2010-ben pedig béranya segítségével világra jött második gyermekük, Sunday Rose. (Fotó: Profimedia)

Beyoncé és Blue Ivy

A Life Is But a Dream című dokumentumfilmjében Beyoncé elárulta, hogy az első várandóssága vetéléssel végződött. „Bementem a stúdióba, és megírtam életem legszomorúbb dalát. Ez volt a legjobb terápia számomra, mert ez volt a legszomorúbb dolog, amin valaha keresztülmentem” - nyilatkozta később a Huffpostnak. Beyoncénak és férjének, Jay-Z-nek ma már három gyermeke van: Blue Ivy és az ikrek, Rumi és Sir. (Fotó: Instagram)

Brooke Shields

Brooke Shields a Fertility Todaynek beszélt arról, hogy az első mesterséges megtermékenyítése vetéléssel végződött. A második lombikkal aztán sikerrel járt, ma pedig már két tinédzser lánya van, Rowan és Grier. (Fotó: Instagram)

Pink és gyermekei

A ma már kétgyermekes anya Pink 17 éves korában esett teherbe először. Bár nagyon fiatal volt, szerette volna megszülni a babát, ám elvetélt. Akkor úgy érezte, a teste cserben hagyta őt. „Amikor ez történik egy nővel vagy egy fiatal lánnyal, úgy érzed, hogy a tested gyűlöl téged, és hogy a tested megtört, és nem azt teszi, amit tennie kellene” - mondta erről az énekesnő, akinek később több további vetélése is volt. (Fotó: Instagram)

Hilaria Baldwin és gyermekei

Hilaria és Alec Baldwin hét közös gyermek szülei, a legfiatalabb 2022 szeptemberében jött a világra. A negyedik és az ötödik gyermek érkezése között azonban a színész neje kétszer is elvetélt. (Fotó: Instagram)

via

Exit mobile version