Család

Indigó, szivárvány és kristály – ajándékgyerekek?

Vannak ezek a fura kifejezések, mert magunkban különleges, néha természetfeletti tulajdonságokat tulajdonítunk gyerekeknek. De mit is jelentenek ezek a kifejezések: indigó-, kristály- vagy szivárványbaba?

A felületesen szemlélődők számára úgy tűnhet, teljesen átlagos gyerekekről van szó, de az ezotéria szakértői szerint  ez korántsem igaz. Állítólag olyan energiát hordoznak és közvetítenek, amit az aurájuk is visszatükröz, innen az elnevezések. Hihetetlennek tűnő érzelmi, értelmi intelligenciával fordulnak emberek, dolgok felé, találják meg a harmóniához, békéhez vezető utat, vagy éppen csinálnak forradalmat, hogy új világot építsenek.

Doreen Virtue pszichoterapeuta és írónő jegyezte le elsőként az elmúlt lassan fél évszázad szülötteinek tipizálását: indigó- (1970-1990 között), kristály- (1980-2000) és szivárványszülöttek (2000-es évek után), így sorjában.

Indigóember

Hiszen ez első indigógyerekek már bizony középkorú felnőttek is lehetnek, akik bátorságuknak és harcos szellemiségüknek köszönhetően szeretnék megváltoztatni a világot, hogy egy új rendszer által működőképes lehessen. Sokszor hiperaktív, figyelemhiányos vagy -zavaros kategóriákba sorolják őket, hogy aztán megfelelő terápiával őket is engedelmes diákká tegyék.

Kristálygyerek

Az 1980 és 2000 között született babák aurája már sokkal opálosabb, innen a kristály elnevezés. Lehetetlen eltéveszteni a kristálygyerekeket, hiszen szemük hatalmas nagynak látszik, és igéző. Akit szemügyre vesznek, sokszor úgy érzi, teljesen csupaszon áll előttük, semmit nem tud eltitkolni. Szinte hipnotikus erő és nyugalom árad belőlük.

Szivárványbaba

Doreen Virtue szerint isteni mivoltunkat testesítik meg és mindazt a lehetőséget, ami bennünk rejlik. Kifejezetten ritkán lesznek betegek, és hihetetlenül érzékenyek az emberi negatív kisugárzásra. Kicsi jótevők, akikre mindenkinek szüksége lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top