nlc.hu
Család

Abbahagyta a házimunkát, mert a férj leszólta

A férje azt mondta nem csinál semmit, bosszúból abbahagyta a házimunkát

Ha valaha megfordult a fejedben, hogy egy ilyen komment után te is felhagysz a ház körüli teendőkkel, akkor ez a nő lesz a te embered.
Született feleségek

A TikToker @lindsaydonnelly2 bosszút állt, miután férje azt mondta, hogy nem csinál semmit a ház körül. Úgy döntött, hogy néhány napra abbahagyja a házimunkát, majd közzétette az eredményeket az interneten.

A videóban egy piszkos edényekkel teli mosogató és egy rendetlen ház látható. A szobákban is eluralkodott a káosz, a mosott ruha is halomba dobálva várja, hogy kivasalják, de legalábbis elpakolják őket. Nem beszélve a gyerekjátékokról, amik a padlón hevernek.

Leléptem a lányokkal egy csajos kiruccanásra… #házashumor” felirattal posztolta a videót, de ő sem számított arra, ami ezután jött. Öt nap alatt már több millióan nézték meg a feltöltést, és a kommentszerkciót is elárasztották az üzenetek.

Egy későbbi videóban férje is csatlakozott hozzá, hogy elmagyarázza a helyzetet, és elnézést kért a megjegyzéséért, ugyanakkor a kommentelők nem voltak megbocsátó hangulatban. Többen azt javasolták, hogy a nő azonnal adja be a válókeresetet. De olyan is akadt, aki beismerte, ő is megtette ugyanezt, és a párja végül beismerte, hogy tévedett.

Azt gondoljuk, Lindsay férje még mindig jobban járt, mint az a férfi, akinek milliókat kellett fizetnie volt feleségének a 25 évnyi házimunkáért.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top