nlc.hu
Család

Görög Zita és a depresszió

Görög Zita a nehézségeiről: “Ültem és sírtam, hogy sz*r anya vagyok”

Görög Zita teljes őszinteséggel leírta, mennyire megviselte az az időszak, amikor hozzá kellett szoknia az új család modelljükhöz.

Görög Zita sokszor olyan mély depresszióba esett, hogy a haját sem tudta magának megmosni, hanem a barátai segítettek neki – írja a Blikk.

Görög Zita és a depresszió

(Fotó: Birtron Szabolcs/fotocentral)

“2 hetente apás hétvégére mennek a nagyok. Körbejárom a házat, összeszedem a szennyest, beágyazok, kiviszem az ott felejtett fagyis poharakat. De emlékszem, mennyire nehéz volt az elején. Nem tudtam mit kezdeni a hirtelen jött idővel. Nem volt Netflix, nem voltam a Facebookon (mondjuk ott most sem) és legfőképp kedvem nem volt semmihez. Önmagamhoz a legkevésbé. Ültem és sírtam, hogy nem tudok nekik igazi családot adni, hogy sz*r anya vagyok, sz*r nő. Olyan depibe zuhantam olykor, hogy csak a barátok tudtak kirángatni belőle. Volt, aki megmosta a hajam, majd beültetett az autójába ,hogy legalább a munkáim számlázzam ki (papir alapú volt ), mert még ahhoz sem volt erőm (…) Aztán szép lassan megszoktam. Kb 2 év kellett, néhány pánik szerelem, hogy rendeződjön körülöttem és főleg bennem, ha nem is minden, de az új, saját magam által teremtett alapok megerősödjenek. Két év, hogy az addig gyengeségnek hitt tulajdonságaimra másképp tekintsek. “ – írta Görög Zita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top