nlc.hu
Család

A tanára szerint ez nem fiúknak való

Kifestette fia körmeit, miután egy tanár azt mondta neki, hogy ez csak lányoknak való

Egy kisfiú szomorúan és letörten érkezett haza az iskolából, miután a tanárnő azt mondta, hogy a körömlakkozás csak lányoknak való. Az édesapa miután ezt meghallotta, egyből elvitte kisfiát, hogy még több körömlakkot vegyenek.
Egy édesapa kifesti a fia körmét

Christian Shearhod elárulta, hogy fia már régóta érdeklődik a körömlakkok, illetve a manikűrözés világa után. Egy nap a fia letörten érkezett haza és látszott, hogy valami nem stimmel. A tanárnő észrevette a körmét és azt mondta, hogy a körömlakkozás csak a lányoknak való. 

Az édesapa azt szeretné, ha a hároméves gyermeke nem a szigorú társadalmi normák mentén élné az életét, ezért még aznap elvitte a fiát a szupermarketbe, hogy minél több körömlakkot szerezzenek be. 

 

Az esetről egy videót is közzétett a TikTok-csatornáján, amihez a következő címet írta:

„A fiam feldúltan jött haza az iskolából, mert a tanára azt mondta neki, hogy a körömfestés csak lányoknak való. Éppen ezért, ma elviszem őt a boltba, hogy körömlakkot vegyünk.”

A videót már több mint 7 millióan megnézték. Christian az NBC Newsnak elmondta, hogy amikor fia elkezdett érdeklődni a körömlakkok iránt, együtt kezdték el festeni a körmeiket. 

Tényleg csak azt akartam, hogy ne legyen bűntudata vagy szégyenérzete azért, mert ez olyasmi, amit élvez, és amit már többször is csináltunk együtt

– mondta.

A videó alatt a felhasználók elárasztották a kommentszekciót. Annak ellenére, hogy sok negatív vélemény érkezett, akadtak olyanok is, akik támogatták az édesapa döntését.

Tanárként ezt nagyon sajnálom. Mindig elmondom a diákjaimnak, hogy nincsenek fiús vagy lányos dolgok, csak olyanok, amiket szeretünk 

– írta egy tanár a videó alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top