nlc.hu
Család

Érvénytelen lett a vagyont érő esküvő

Egy vagyont költöttek az esküvőjükre, kiderült, hogy érvénytelen

Hiába a méregdrága esküvő, a pár házasságkötése hivatalos értelemben meghiúsult.

A kanadai Alex Malliot és Daniel Baxter 2022. április 15-én kötöttek házasságot. A Pender Islanden tartott ceremónián 80 családtagjuk és barátjuk vett részt. A szertartás és a lagzi mindennel együtt átszámítva mintegy 6,6 millió forintnak megfelelő összegbe került.

Minden tökéletesnek tűnt, egészen addig, míg ki nem derült: adminisztrációs hiba történt. Kanadában ugyanis a pároknak napra pontosan három hónap áll rendelkezésükre, hogy összeházasodjanak, azt követően, hogy hivatalosan bejelentették a szándékukat. Malliot és Baxter azonban három hónappal és egy nappal a bejelentés után tartották csak meg az esküvőt, így a házasságkötésük jogi értelemben érvénytelen volt.

Alex Malliot és Daniel Baxter

Alex Malliot és Daniel Baxter (Fotó: SWNS/Profimedia)

A pár azonban nem esett kétségbe, sőt! Bizonyítandó, hogy nem a hivatalos papír számít, néhány nappal később egy második – törvényileg szintén nem hitelesített – esküvőt is tartottak. Egy parkban, két tanú jelenlétében egy barátjuk adta össze őket. Ez az ünnepség 40 ezer forintnak megfelelő összeget kóstált.

„A második esküvőnk klasszikus példája volt annak, hogy milyen emberek vagyunk mindketten. Mindketten ügyetlenek vagyunk, és még akkor is hibázunk, ha nem akarunk” – jegyezte meg a vőlegény. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top