nlc.hu
Család

65 éve legjobb barátnő ez a két nagymama

65 éve legjobb barátnők, ezt csinálták a kerek évfordulóra

Az igazi barátoknak nem számít a kor sem!
legjobb barátnők

Egy TikToker megosztotta a közösségi oldalon, hogy a 84 éves nagymamája és annak legjobb barátnője hogyan ünnepli azt, hogy 65 éve barátok. A nénik egy szobrot készítettek a kezeikből, amikkel közösen fogtak egy képet, közben pedig elmesélték, hogy mik a kedvenc emlékeik egymással.

A két nagymama egy vázába tette a kezét, majd leöntötték szilikonnal, ami megszilárdulva egy formát adott ki. Ebbe gipszet öntöttek, ami kiadta a kezük formáját. A nénik az iskolában találkoztak először, ahol rögtön megtalálták egymást, mert mindketten ugyanannyira utálták a kék tornadresszt, amit testnevelés órára kellett felvenniük.

„Borzalmasan néztünk ki benne” – mondta nevetve az egyik néni. Később együtt jártak egyetemre, de akkor is jóban maradtak, amikor férjhez mentek.

„Nélküled nem tudtam volna végigcsinálni a férjem halálát” – mondta az egyik a másiknak, aki egyet értett vele. „Itt hagytak minket, pedig úgy volt, hogy mi megyünk előbb” – tette hozzá.

A kétrészes videósorozat vírusként terjedt az oldalon és néhány nap alatt több százerzes megtekintést ért el. „Nem egy férfivel, hanem a legjobb barátnőmmel akarok megöregedni” – írta egy meghatott kommentelő.

„Biztos, hogy előző életükben is barátok voltak!” – tette hozzá valaki más.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top