nlc.hu
Család

Ricky Martin és férje hat év után válnak el

Hat év házasság után válik Ricky Martin és férje, Jwan Yosef

Ricky Martin és férje, Jwan Yosef közös nyilatkozatban tudatták a hírt, miszerint elválnak. Ettől függetlenül továbbra is tisztelettel szeretnének fordulni egymás felé, továbbá mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeik ne sérüljenek.

Hat év házasság után válik Ricky Martin és férje, Jwan Yosef –  közölte a People

A Puerto Ricó-i énekes, illetve a szíriai születésű svéd festőművész egy közös nyilatkozatban tudatták a hírt a nyilvánossággal. 

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a házasságunknak, szeretettel, tisztelettel és méltósággal a gyermekeink iránt, tiszteletben tartva azt, amit párként megtapasztaltunk ezekben a csodálatos években

– közölték. 

Hangsúlyozták, hogy jelen helyzetben a legnagyobb vágyuk az, hogy továbbra is egy egészséges családi dinamikával, illetve egy békére és barátságra épülő kapcsolatban folytassák a gyermekeik nevelését. 

Ricky Martin és férje Jwan Yosef

Ricky Martin és férje Jwan Yosef (Fotó: Getty Images/Clint Spalding)

Az 52 éves énekes és a 38 éves párja 2015-ben találkoztak, majd kapcsolatukat 2016-ban a vörös szőnyegen tették hivatalossá, és még ugyanebben az évben az eljegyzésre is sor került. A pár 2018-ban házasodott össze. Két közös gyermekük is van, kislányuk, Lucia 2018-ban született, míg kisfiuk, Renn egy évvel később. Ricky Martinnak még van két gyermeke, Matteo és Valentino, akik még a megismerkedésük előtt egy béranya segítségével születtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top