nlc.hu
Család

Kétszer is börtöncellába zárta a kisfiát a rendőr, hogy megbüntesse a gyermeket

Kétszer is börtöncellába zárta a kisfiát a rendőr, hogy megbüntesse a gyermeket

Bő félévvel a történtek után kerültek nyilvánosságra a felvételek.

Egy floridai rendőrtisztet, aki kétszer is bevitte kisfiát a kapitányság főhadiszállására és büntetésből bezárta egy cellába, felfüggesztették a szolgálatból, Igaz, fizetését is továbbra is kapja, miközben az elmúlt 10 hónapban többször is indult már ellene belső vizsgálat a szabályzat megszegése miatt.

Rendőr bilinccsel

Fotó: Pixabay

Mint kiderült, Michael Schoenbrod először azért zárta be a kisfiát, hogy rászoktassa a bilire, a mások alkalommal pedig azért büntette meg, mert megütött egy másik gyereket. Mindkét eset még ősszel történt, de a videófelvételeket csak most hozta nyilvánosságra a Gyermek- és Családügyi Minisztérium által készített videofelvételek között, írja a UPI.

A kisfiú édesanyja, Jessica Long egyébként szintén a rendőrségen dolgozik, arról nincsen információ, hogy ellene is indul-e belső vizsgálat. Illetve a Michael Schoenbrod korábbi ügyei miatt indított vizsgálatok eredményét sem hozták nyilvánosságra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top