nlc.hu
Család

Újra találkozott megmentőivel a csimpánz, amit anyja magára hagyott - videó

Közel hét év után találkozott újra megmentőivel a csimpánz, amit anyja magára hagyott

Nagy volt az öröm.

Limbani, a csimpánz tüdőgyulladással született, anyja pedig nem akart gondoskodni róla. Az állat nagyon rossz állapotban volt, amikor egy floridai vadvédelmi alapítványhoz került, folyamatos gondoskodást igényelt.

A szervezet alapítói, Maria és Mario Tabraue, illetve Tania és Jorge Sanchez szívesen vállalta ezt a feladatot, és szerencsére Limbani teljesen felépült. Azóta közel hét év telt el, és nemrég a Sanchez család újra találkozott egykori védencükkel, és a megható pillanatokat videóra is vették. 

„Annyira csodálatos, hogy emlékszik rájuk, és még mindig ilyen erős a kapocs. A majmok annyira hasonlítanak ránk, jó volt ezt látni” – írta a videó alá az egyik kommentelő.

„Annyira boldog, hogy újra láthatja az anyukáját és az apukáját. Nekik és a többi gondozónak köszönhető, hogy itt van köztünk. Nagyon boldog csimpánznak tűnik!” – jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

Mario Tabraue és Limbani, a csimpánz

Fotó: Zoological Wildlife Foundation Miami/Youtube

(via Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top